Byggesøknad

Vi tar oss av byggesøknaden din

En byggesøknad kan være en lang og krevende prosess, om du ikke er helt sikker på hvordan du skal navigere. Det er et hav av regler som skal følges. Dette tar vi oss av for deg.

Mange byggeprosjekter i Norge krever byggesøknad. For eksempel kan det være nybygg, ombygging og påbygging, samt oppføring av hus og andre typer byggeprosjekter.

Noen mindre byggeprosjekter kan hende ikke krever en byggesøknad i det hele tatt. Reglene kan være uklare for et utrent øye, og det er en del fallgruver.

Bygningsmyndighetene i den enkelte kommunen er de som avgjør om ditt byggeprosjekt krever byggesøknad eller ikke, og reglene kan være ulike fra kommune til kommune.

Med vår erfaring på området, sørger vi for at din byggesøknad utføres og leveres på riktig måte. På den måten slipper du lenger ventetid enn det som er nødvendig, for ditt byggeprosjekt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle