Bad

Vi bygger eller pusser opp badet ditt!

Skal du bygge nytt bad, eller pusse opp det gamle? Da er det oss du skal snakke med. Som godkjent våtromsbedrift bygger vi ditt nye baderom etter alle kunstens regler, og slik du vil ha det.

Det florer av useriøse aktører for oppussing og bygging av bad. Dette må du som kunde være oppmerksom på. Vi har alle sertifiseringer som trengs for å gjøre jobben på den beste måten. Du kan derfor være sikker på at vi er rett firma til å bygge ditt bad.

Badet er et av de viktigste rommene i boligen din og bygges ut ifra strenge forskrifter og regler. Det er et rom som skal fungere døgnet rundt, samtidig som det kanskje er det dyreste rommet i boligen din. Vår ekspertise sørger for at du får det beste resultatet.

Merk at det er stor forskjell på å bygge nytt bad og pusse opp et gammelt. Ved oppussing av et gammelt bad, byttes gjerne det gamle materialet ut med nytt. Her betyr det at mye av grunnarbeidet (rørlegger, avløp, elektrisitet) alt er gjort.

Et nytt bad må bygges helt fra bunnen av. Bygging av nytt bad er derfor mye mer komplisert enn å pusse opp det gamle.

Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med badet ditt!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle