Ansatte

<center><h2>Atle Sandvik</h2></center>Eier av Sandås Bygg. Byggmester og byggeleder / Bas.

Atle Sandvik

Eier av Sandås Bygg. Byggmester og byggeleder / Bas.

<center><h2>Knut Ronny Thowsen</h2></center>Begynte i SandÅsbygg i 2005 som hjelpearbeider og fikk lærlingplass i 2006. Fagprøve bestått i 2008, Ronny er også Byggmester.

Knut Ronny Thowsen

Begynte i SandÅsbygg i 2005 som hjelpearbeider og fikk lærlingplass i 2006. Fagprøve bestått i 2008, Ronny er også Byggmester.

<center><h2>Morten Skjeggestad</h2></center> Morten har jobbet i Sandås Bygg helt siden firmaet ble etablert. Morten har lang erfaring fra flere varierende prosjekter. Tok mesterpapirene i 2005. Byggeplassleder / Bas.

Morten Skjeggestad

Morten har jobbet i Sandås Bygg helt siden firmaet ble etablert. Morten har lang erfaring fra flere varierende prosjekter. Tok mesterpapirene i 2005. Byggeplassleder / Bas.

<center><h2>Harald Wold</h2></center>Harald Wold Begynte i Sandås Bygg as i 2016 som tømrer svenn. Han kommer med god erfaring fra enebolig produksjon og vi håper han tilfører Sandås Bygg as kunnskap om dette.

Harald Wold

Harald Wold Begynte i Sandås Bygg as i 2016 som tømrer svenn. Han kommer med god erfaring fra enebolig produksjon og vi håper han tilfører Sandås Bygg as kunnskap om dette.

<center><h2>Jørgen Sandvik</h2></center>Jørgen begynte som lærling i 2015 og fullførte svenneprøven i 2017. Går for tiden teknisk fagskole i Fredrikstad. Jørgen står for den daglige driften av bedriften.

Jørgen Sandvik

Jørgen begynte som lærling i 2015 og fullførte svenneprøven i 2017. Går for tiden teknisk fagskole i Fredrikstad. Jørgen står for den daglige driften av bedriften.